mammanasa

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2011

VILL HA!!!

Av mammanasa - 5 oktober 2011 06:53

3 Djurskötare/Stalltekniker

Sveriges lantbruksuniversitet

Publicerad: 2011-09-27, Annons-ID: 1989464

Uppsala   (Kommuninformation)3 platser 

Sveriges lantbruksuniversitet 
Nationellt forskningscentrum för lantbrukets djur, Uppsala Lövsta, 

3 Djurskötare/Stalltekniker 

SLU:s vision är att vara ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper. SLU rankas bland de hundra främsta av cirka 5 000 universitet i Europa. Vi är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder några av landets mest eftertraktade utbildningar, till exempel veterinär, jägmästare och landskapsarkitekt. 

SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på nära tre miljarder kronor och verksamheter i hela landet med huvudorterna Uppsala, Alnarp, Umeå och Skara. SLU satsar nu drygt tre miljarder kronor i nya lokaler för forskning och undervisning. 

www.slu.se 

www.slu.se/lovsta SLU söker tre medarbetare till Europas modernaste mjölkkostall för forskning och undervisning. 

Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala investerar över 300 miljoner kronor i en helt ny stallanläggning för fågel, gris och mjölkkor som står klar under hösten 2011. Lövsta forskningscentrum för lantbrukets djur är då Europas modernaste djuranläggning för forskning och undervisning. I satsningen ingår även uppförande av en biogasanläggning samt ett slakteri. 
Mjölkkostallet har kapacitet att inhysa 300 mjölkkor med rekrytering. Anläggningen är högmekaniserad med teknik i framkant. Bland annat kommer korna mjölkas i en av världens första automatiska mjölkningskaruseller. Målet med anläggningen är att den ska vara en unik resurs för forskare och studenter och kännetecknas av en produktion som ligger i framkant. 

Arbetsuppgifter: Djurskötaren/stallteknikern deltar i det dagliga arbetet i stallet med utfodring, djurflyttningar, avelsarbete, rengöring, registreringar, produktionsuppföljning osv. Eftersom stallanläggningen nyttjas för forskningsprojekt och undervisning innebär det att en del av de dagliga rutinerna varierar utifrån de uppdrag som beställs av forskare och lärare. 

Kvalifikationer: Praktisk erfarenhet och teoretiska kunskaper om mjölkproduktion är ett krav. Du ska vara intresserad av att arbeta med forskningsuppdrag, forskare och studenter. Vi kommer även att fästa stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet, samt initiativ- och organisationsförmåga. 

Tjänsterna är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. SLU tillämpar provanställning. 

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. 

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare

Heltid


Lön

Fast lön

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mammanasa - 14 januari 2012 10:16

Mycket nytt som hänt sen senast.   Jag jobbar jätte mycket, tjänar bra och växer in i jobbet och stortrivs!  Efter tre månader är jag skyddsombud & med i specialgrupp för AMRen, Karusellen och ska få (eller har påbörjat) en special utbildning i...

Av mammanasa - 12 oktober 2011 08:05

Första dagen avklarad. 1½ timme övertid första dan. Första av allt på nya jobbet va att vara med vid bultning - heh.. kanske inte så kul men annars så. Massor att lära sig.. alla maskiner! OmG! 7 h fick ja sova i natt o nu är de på igen. ...

Av mammanasa - 11 oktober 2011 07:03

Hjälp! Jag vill inget annat än att fixa de här men inte ett dugg med press - börjar med att gå "extra timmar" första veckan - funkar det så går de över till vikariat till sista el första dec - om jag lyckas visa att de är mig dom ska ha så blir det p...

Av mammanasa - 9 oktober 2011 06:48

Hände? Är han redan 2år? mammans kille då.. känns riktigt konstigt. Men jag är stolt över lillkillen, stolt över att vara hans mamma.                         ...

Presentation


Den här bloggen är om Mig, Mitt Liv och Min Familj, Om Oss. Dagarna går upp och ner, och vet du vad?
-De är Okej. Det ser ut så. I Verkligheten.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards